torsdag 18 augusti 2011

För mycket att skriva om!!!

Shit, nu har jag skjutit upp det här så länge så jag vet inte vart jag ska börja! Vad har hänt sen jag skrev sist då? Har livet trillat vidare som vanligt? Ehh nä!
Jag har gift mig och blivit en äkta Lundquist nu! Vi har blivit med barn igen och hunnit vara på ultraljud. Vi har varit på bröllopsresa i Italien tillsammans med världens bästa svärföräldrar och vi har hunnit fira vår älsklings första födelsedag! Och det är bara de stora sakerna som har hänt i våra liv under sommaren! Sen att vi har renoverat klart badrummet, påbörjat framsidans makeover, fallskärmshoppat, små utflykter, fler framsteg ifrån Tuva och hundra miljoner andra saker!

Men jag kanske ska börja ifrån början? Det kanske är en tanke *ler*
Vi kan börja med bröllopet för det kom först. Dagen var helt underbar och den kunde aldrig på något sätt och vis bli bättre! Det var en helt magisk dag och jag var så vansinnigt ledsen dagen efter för att det var över. Men nu har jag foton, minnen, ringen och det underbaraste av allt  - en man!Vad har vi sen då? Ja just det graviditeten! Den 19/6 så gjorde vi ett graviditetstest mest på skoj för att vi trodde att jag skulle ha mens först två veckor senare. Men oj vad förvånade vi blev när det blev plus iaf! Så igår var vi på ultraljud och fick se vår lilla bebis som blev daterad den 29/2 - 2012! En liten skottårsbebis alltså!

Sen så var det dags för vår lilla flicka att fylla år! Och man ser verkligen vad bortskämd hon är! Så mycket saker och kläder som hon fick har jag då aldrig sett! Tycker det är så underbart att vår lilla tjej är så älskad och att vi har så fina människor omkring oss som vill vara med på vår familjs små högtider. Känns verkligen helt galet att det var ett år sedan hon kom till oss och vi har en till på gång redan. Är livrädd för förlossningen men vad gör man inte för att vår lilla flicka ska få ett syskon och vi får nosa bebis en sista gång?Okej vad är nästa på listan? Ja just det Italien! Där var det varmt, mycket varmt! Som svalast hade vi 38 grader i skuggan vilket kändes lite väl. Sen trodde vi att vi hade kommit till ett barnvänligt mys område men det visade sig vara 5km in till stan där alla resturanger låg, inga bussar gick dit och närmsta affär var Lidl som låg ca 2km ifrån oss. Och tro mig att bära matkassar 2km i 40graders värme det var lite mer än vad vi alla tålde! Men har man bara bra medresenärer så klarar man allt och vi hade väldigt trevligt och Jack och jag hade en heldag i Rom också så var helt magiskt!Det för duga för denna gången! Nu får det bli film för oss och förhoppningsvis kommer jag att kunna blogga om lite smått och gott i vardagen nu från mobilen när jag slipper det dåliga samvetet över att jag inte skrivit om detta än!

Varma hälsningar från familjen Lundquist!

1 kommentar:

  1. Underbart! Som jag har längtat! Varenda dag, flera gånger, in å titta. Ny uppis? Nae... Men nu! Äntligen! Tack Lina för att jag fick vara med på er dag, det var grymt!!! Vi har ju den där grillkvällen att ta igen också.... Det får vi inte glömma, då blir jag ledsen i ögat.

    SvaraRadera