Maken - Jack

Här har vi då min käre make. En man som inte vet vart man har en toaborste till och som tror att sopor töms, tvätt tvättas och dammsugning sker av en liten gullig fe om nätterna. 
Men bortsett från de där små detaljerna så är han en väldigt härlig och omtänksam människa. Det finns till exempel ingen som är så duktig på att hjälpa mig med teknik, mekanik, låsningar i ryggen, masserande av fötter, bygga, komma på projekt och få ut hela familjen på äventyr! 

Maken min jobbar som projektledare för en spontan idrottsplats som heter Mobi som rör sig runtom i Kalmar närområde. Där han får barn och ungdomar som inte har möjlighet att gå till gymmet, skejta, klättra och utöva parkour en möjlighet att få göra allt detta. Gratis! Han vill att samhället ska bli mer rörligt, att vi sitter för mycket på våra små rumpor. Det finns så mycket ungdomar som bara hittar på skit på kvällarna för att de är uttråkade och inte har något att göra men nu ger han dem den möjligheten. Att få ut sin energi och sin kreativitet på ett bra sätt och samtidigt så kan de ta en fika i den ombyggda containern som står uppställd bredvid som den lokala föreningen kan använda som cafe. 

Behöver jag ens säga att jag är upp över öronen stolt över det jobb han gör för alla barn och ungdomar? Hur han får dem att växa och ger dem självförtroende att klara saker som de aldrig tidigare vågat? Att han lyfter dessa individer och inspirerar till att de själva ska inspirera andra. 

Jack = eldsjäl 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar