måndag 8 juni 2015

Tankar om stora och små saker

Att renovera börjar verkligen att slita på en nu. Man börjar längta efter ett riktigt kök så att man kan laga god mat istället för halvfabrikat.  Man längtar efter en soffa att krypa upp i och läsa en bok och en riktig hall till alla dessa jackor, kepsar, skor och annat sket. Man känner att man varit utan det ett tag nu. 

Men man har ju inte bara huset att fixa med. Stort som smått kommer ivägen, roligt som ledsamt. 

Det roliga är att Tuva inte bara varit på kalas utan hon har även hunnit gå på poolparty! Vilken grej! Helt underbart att hon börjat bli så stor att hon åker hem till kompisar och hon börjar bli mer och mer självständig. Sen är jag alltid orolig när det är saker som jag inte deltar i och kan styra upp. Vet ju att vissa dagar behöver hon sin mamma mer eller mindre. Men jag kan inte göra mer än att informera och hoppas att hon har en bra dag <3 



Det tråkiga som har hänt är att Ebbe förmodligen reagerar på någonting, typ gräs då det var likadant förra sommaren men inte fullt så illa. Han slickar som en galning på tassarna och nu har det blivit fuktexem av det. Så tratt på och en massa tvätt med klorhexedin. Den 16:e blir det veterinären och så får vi se vad vi kan göra. 



Bildregn från renoveringen!! 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar