tisdag 10 juli 2012

Dagen är slut och mamma med!

Idag har vi firat Tuva hela dagen! Morgonen började med sång och sen ut i köket för att få ta del av mamma och pappas present, ett måla stativ ifrån Ikea som blev väldigt omtyckt! Så då målade vi hela förmiddagen innan det blev filmtime och sovstund för båda barnen medens jag blåste upp ballonger och gjorde iordning allt inför gästernas ankomst. När huset var iordningplockat, bordet dukat, ballonger blåsta, pizzan förberedd och tårtan iordninggjord så vaknade barnen igen och sen var det igång igen!
Vid tre kom moster mia och alla kusinerna, mormor och morfar på besök och det blev massor av presenter, mycket till stranden och även en del till hennes nya intresse - målning!

Och eftersom att Tuva är som Tuva är ( mitt lilla gullegryn ) så ville hon inte ha kläder på sig speciellt länge så när paketen är avklarade och hon känner sig okej med att ha hela huset fullt med folk, då ryker kläderna!

Men här kommer lite foton ifrån dagen. Kanske inte så jätte roligt för er läsare men jag gör det för mina käre man som sitter långt upp i ingenstans och missade sin stora flickas speciella dag. Men de fick säga grattis på telefon i alla fall och det betydde nog mycket för henne för hon sken som en sol sedan!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar