söndag 6 maj 2012

I upendi

Denna veckan har gått i kärlekens tecken! Jack och jag har firat åtta år tillsammans vilket är en väldigt lång tid! Åtta år, det är ju nästan lika länge som man går i grundskolan eller nästan tre gånger så länge som man går på gymnasiet. Ja ni fattar det är lång tid! Men det är som en kär vän och jag diskuterade, man är ju inte så där tok förälskad som man var när man först träffades. Detta är ju en helt annan kärlek, en djupare mer innerlig.

Ett annat kärlekstecken som vi har firat denne veckan är gårdagens namnfest för vår älskade lilla Leia. Vi samlade släkt och vänner och firade att vi nu är fyra stycken i familjen och det är så underbart att träffas allihopa. Inte bara för att det är roligt att se dem alla utan för att jag blir alldeles varm i kroppen av att veta att mina barn har så mycket människor omkring sig som älskar dem. Upendi!


1 kommentar:

  1. Man ska ha mycket kärlek i sitt liv, på alla sätt och vis :) <3 Så tråkigt att vi inte kunde vara med igår men vi får träffas snart och fira våra mirakel <3 Kramar

    SvaraRadera